Logo-Van-Herk-BV_Tekengebied-1.jpg

BTW-regeling

Profiteer van 12% belastingvoordeel

Bespaar voor honderden euro's aan belasting

In Nederland geldt er al enige jaren een vast btw-tarief op schilder- en stukadoorwerk. Het schilderen en stukadoren van woningen 2 jaren of ouder die door particulieren worden bewoond valt onder het 9%-tarief. Hieronder vallen ook alle voorbereidende behandelingen van het schilderwerk, inclusief de te gebruiken materialen. Voorwaarde is een getekende en geldige ouderdomsverklaring van de woning.

Deze regeling loopt rechtstreeks via ons bedrijf, dus u heeft hier geen extra zorgen aan. In een eerste gesprek zal de BTW verlaging en de mogelijkheden voor uw woning uitvoerig met u worden besproken. Het lagere btw-tarief vermelden wij in de offerte, zodat u direct voordeel heeft van tenminste 12%.

Voor objecten jonger dan 2 jaar geldt de standaard 21% regel.

Heeft u verder nog vragen over de 9% mogelijkheden voor uw woning? Graag beantwoorden wij deze in een persoonlijk gesprek of kijk gerust eens op de site van de belastingdienst.

Nieuwste actie

Kleuradvies!

Onze ruime werkplaats in Epe beschikt over een moderne kleurmakerij. We mengen verf in elke kleur die u wenst! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij kunnen u in contact brengen met een kleuradviseuse. Zij helpt u de juiste kleur te kiezen waarin wij uw interieur of exterieur schilderen. Laat gratis een kleur- opname doen met onze kleurenscanner.