Logo-Van-Herk-BV_Tekengebied-1.jpg

Glaszetter in Epe

Van Herk levert en plaatst de meest uiteenlopende beglazing

Glas

Van Herk levert en plaatst de meest uiteenlopende beglazing: van enkelvoudig blank- en figuurglas en spiegels tot meervoudig standaard isolatieglas, HR+ en HR++ ook in combinatie met gehard- of gelaagd glas, brandvertragend- en veiligheidsglas, geluidwerend glas en kunststofbeglazing.

Glasschade
Bij Van Herk weten we hoe vervelend het is om thuis een gebroken ruit aan te treffen. U wilt natuurlijk het liefst dat uw ruit heel en uw huis zo snel mogelijk weer veilig is. Belt u tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds naar 0578-620615, dan is onze glasschade specialist binnen 4 uur ter plaatse om de juiste (nood)voorziening te plaatsen. In de meeste gevallen kan het glas direct worden geplaatst en indien nodig aanvullende reparaties worden uitgevoerd.

Glasbewerking
In onze eigen slijperij bewerken wij glas voor allerlei verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan het slijpen van glas voor vitrines, spiegels en spiegelwanden en glazen schappen. Ook beschikken wij over moderne installaties voor het boren en UV verlijmen van glas in onze eigen werkplaats. Van Herk werkt nauw samen met verschillende aannemers en meubelmakers. Heeft u een bijzonder eigen glazen ontwerp voor bijvoorbeeld een kast of spiegelwand? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden om uw ontwerp te realiseren.

Isolatieglas
Van Herk levert en plaatst diverse soorten isolatieglas: standaard isolatieglas, HR+ en HR++ of in combinatie met gelaagd glas (brandwerend) en gehard glas (geluidwerend). Dubbel glas en hoog rendement (HR) glas isoleert beter dan enkel glas en verbetert uw comfort. Bovendien bespaart u hiermee op uw stookkosten, waardoor uw investering zich binnen enkele jaren vanzelf terugverdient.

U kunt bij Van Herk terecht voor verschillende soorten isolerend glas, waarbij u kunt denken aan zonwerend-, geluidwerend- of brandwerend isolatieglas.

Welke optie voor uw woning het meest geschikt is en wat u daarmee bespaart aan energie(kosten), vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Eventueel kan ook worden gekozen voor een combinatie met bestaand of nieuw schilderwerk.

Veiligheidsglas
Houdt ongewenst bezoek buiten de deur met speciaal inbraakwerend glas. Dit glas bestaat uit tenminste twee lagen glas met daartussen een laag PVB folie. Meer lagen glas en folie geeft een sterke glascombinatie en vormt een ondoordringbare barrière. Toegepast in combinatie met isolatieglas werkt het tevens isolerend en geluidswerend en het laat optimaal licht door.

Ander veiligheidsglas waarvoor u bij Van Herk terecht kunt is brandvertragend glas en gehard glas. Dit laatste glas is ongeveer 10x zo sterk als gewoon glas van dezelfde dikte. Gehard glas is dus ideaal om toe te passen op plaatsen waar glasbreuk snel kan optreden, zoals bijvoorbeeld deuren en buitenpuien.

Neem gerust contact met ons op voor advies over de beste veiligheidsoptie voor uw woning of bedrijfspand.

Kunststof beglazing
Van Herk is leverancier van kunststof beglazing van zowel polycarbonaat als acrylaat, enkelbladig of meerbladig. Beide lenen zich goed voor veilige dakbeglazing en balustrades, waarbij polycarbonaat de voorkeur geniet om zijn slagvastheid. Kunststof beglazing is uitzonderlijk sterk, vrijwel onbreekbaar en licht van gewicht ten opzichte van glas. Zelfs voor gebogen vlakken is het uitstekend te gebruiken.

Ventilatieroosters
Met goed ventileren voorkomt u gezondheidsklachten, vocht en vervuilingsproblemen, schimmels en huisstofmijten en ook een te hoog energieverbruik. Schone, droge lucht warmt immers sneller op. Van Herk adviseert u graag over de ventilatiemogelijkheden voor uw bedrijf of woning.

Onderstaande documenten brengen wij graag bij u onder de aandacht.

 

Bel meteen of stuur een email voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.

Profiteer van de permanente BTW-regeling!

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

Nieuwste actie

Kleuradvies!

Onze ruime werkplaats in Epe beschikt over een moderne kleurmakerij. We mengen verf in elke kleur die u wenst! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij kunnen u in contact brengen met een kleuradviseuse. Zij helpt u de juiste kleur te kiezen waarin wij uw interieur of exterieur schilderen. Laat gratis een kleur- opname doen met onze kleurenscanner.