Logo-Van-Herk-BV_Tekengebied-1.jpg

Schildersbedrijf in Epe

Binnen - en buiten schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Schilderwerk

Al ruim 40 jaar verzorgt Van Herk schilders uit Epe het binnen – en buiten schilderwerk van vele particuliere woningen en bedrijfsgebouwen in Epe en omstreken. Met zelfstandige, gediplomeerde en professionele schilders is Van Herk een betrouwbare partner, waarmee heldere afspraken worden gemaakt, die goede nazorg levert en garant staat voor een uitmuntende kwaliteit. In een eerste gesprek lichten wij alle schilderwerkzaamheden uitgebreid toe en bespreken wij eventuele voorbehandeling en de mogelijkheden voor onderhoud. Op basis van de staat van onderhoud van uw woning ontvangt u van ons een toegesneden verfadvies en een duidelijke offerte en verfbestek.

Werkwijze Van Herk Schilder
Met Van Herk kunt u afspraken maken over het spreiden van de onderhoudskosten van het schilderwerk over meerdere jaren, met een op maat gesneden meerjaren-onderhoudsplan. Spreiding van het schilderwerk in 1-3 jaren is ook mogelijk. Het eerste jaar wordt uw woning in de door u gewenste kleur in de grondverf gezet, het tweede jaar volgt voorlak en in het derde jaar wordt uw woning afgeschilderd. Uw woning of bedrijfspand ziet er vanaf jaar 1 al schitterend uit, maar de kosten worden gespreid over meerdere jaren. Deze optie is niet alleen kosten-technisch interessant, maar u creëert ook een gezonde vochthuishouding in het houtwerk van uw woning, wat direct bijdraagt aan de duurzaamheid. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het winterklaar maken van uw woning of bedrijfspand.

Onze werkplaats
In onze ruime werkplaats beschikken wij over een moderne kleurmakerij, waar verf in iedere door u gewenste kleur kan worden gemengd. Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een kleur- adviseuse die, tegen vergoeding, precies kan vertellen welke kleuren bij uw in- of exterieur passen. Daarnaast werken wij nauw samen met een gerenommeerd architectenbureau uit Epe.

Van Herk ontzorgt u bij het onderhoud van uw schilderwerk
Het ontzorgen van uw onderhoud bij Van Herk gaat verder dan alleen schilderen. Naast het schilderen kunt u hierbij denken aan het leveren en plaatsen van diverse soorten beglazing, gevelreiniging en impregnatie van muren en daken, het schoonmaken en inspectie van dakgoten, diverse soorten wand- en vloerafwerking, zoals behang, glasweefsel, sierpleister, meerkleurenverf, spaan- en roltechnieken en vloercoatings. Door alles onder te brengen bij een betrouwbare partij, worden zorgen uit handen genomen en blijven de communicatielijnen kort.

Graag lichten wij alle mogelijkheden die ons bedrijf voor u heeft in een persoonlijk gesprek nader aan u toe. Neem vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek.

Van Herk is AF-erkend, VCA gecertificeerd, lid van de FOSAG en werkt volgens de geldende regels voor gezondheid en milieu. Wij werken met hoogwaardige verfproducten van o.a. Sigma, Sikkens en Wijzonol en andere topproducten.

Van Herk schilders is onder andere werkzaam in de regio’s Epe, Ermelo, Apeldoorn, Heerde, Nunspeet, Vaassen en Zwolle.

Bel meteen of stuur een email voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.

Profiteer van de permanente BTW-regeling!

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

Kleurmakerij schildersbedrijf

Nieuwste actie

Kleuradvies!

Onze ruime werkplaats in Epe beschikt over een moderne kleurmakerij. We mengen verf in elke kleur die u wenst! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij kunnen u in contact brengen met een kleuradviseuse. Zij helpt u de juiste kleur te kiezen waarin wij uw interieur of exterieur schilderen. Laat gratis een kleur- opname doen met onze kleurenscanner.