Logo-Van-Herk-BV_Tekengebied-1.jpg

Verfwinkel in Epe

Glas-, verf en behangsoorten voor de vakschilder of doe-het-zelver

Verfwinkel in Epe met werkplaats

In onze unieke verfwinkel in Epe met werkplaats kunt u terecht voor allerhande glas-, verf en behangsoorten en alle aanverwante artikelen die u als vakschilder of als doe-het-zelver nodig heeft voor uw klussen. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan onze A-merken verf van Sikkens, Sigma, Wijzonol, Koopmans en exclusief dealer van Brillux.

Tevens kunt u bij ons terecht voor aanverwante artikelen, zoals verfkwasten, verfrollers, egaliseer- en stopmiddelen, afdichtings- en verdunningsmiddelen, zoals diverse kitsoorten, terpentine, thinner, wasbenzine, diverse soorten afplaktape en reinigingsmiddelen.
Verder vindt u in de winkel een ruim aanbod aan glas, behang, schilders handgereedschap als plamuur- en stopmessen, verfkrabbers, schuurpapier, schuurkurk, kitpistolen, etc.
In onze eigen kleurmakerij maken wij iedere door u gewenste kleur verf ter plekke voor u klaar. Tevens kunt u in onze werkplaats terecht voor diverse glasbewerkingen, zoals het slijpen, boren en UV verlijmen van glas.

Kom gerust eens bij ons langs aan de Korte Veenteweg 6 te Epe.

Openingstijden winkel:

Ma.08:30 – 17:30
Di.09:00 – 17:30
Wo.09:00 – 17:30
Do.09:00 – 17:30
Vr.09:00 – 17:30
Za.09:00 – 12:30

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over bepaalde producten? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Profiteer van de permanente BTW-regeling!

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

Verfwinkel in Epe, Van Herk B.V.

Nieuwste actie

Actie St Marc Verfreiniger

De St Marc verfreiniger 1,25 liter is een vloeibare reiniger in flacon op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Voor...

Kleuradvies!

Onze ruime werkplaats in Epe beschikt over een moderne kleurmakerij. We mengen verf in elke kleur die u wenst! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij kunnen u in contact brengen met een kleuradviseuse. Zij helpt u de juiste kleur te kiezen waarin wij uw interieur of exterieur schilderen. Laat gratis een kleur- opname doen met onze kleurenscanner.