Logo-Van-Herk-BV_Tekengebied-1.jpg

Wand- en vloerafwerking

Van behang, verf tot epoxy coatings

Wandafwerking

Behang
Bij Van Herk heeft u keuze uit een groot aantal actuele behangcollecties van verschillende merken en prijsklassen, zoals Eijffinger, Noordwand, Voca. Deze groothandelaren brengen behangcollecties op de markt die opvallen door hun dessins en kleuren. De collecties zijn vrolijk, gedurfd en verrassend en worden gebracht in actuele kleuren.

Daarnaast levert Van Herk glasweefselbehang van de merken Vitrylan, Progold en Intervos in diverse dessins. Glasweefselbehang, ook wel glasvezelbehang of scan genoemd, is uitermate geschikt voor het camoufleren van de wat mindere wanden, is scheur-overbruggend en het laat zich makkelijk verwerken. Hiermee is het ook voor de doe-het-zelver een aanrader. Het is waterafstotend, onbrandbaar en onderhoudsarm en kan daardoor op veel plaatsen in huis worden toegepast in diverse structuren en dessins. Na het aanbrengen is glasweefsel behang te schilderen in iedere door u gewenste kleur.

Kom gerust eens langs in onze winkel/werkplaats om stalen en boeken van deze behangsoorten te bekijken of maak een afspraak met ons voor een informatief gesprek.

Meerkleurenverf
Van Herk is uitermate ervaren in het aanbrengen van meerkleurenverf. Dit is een mengsel aan muurverf die zich na droging uitkristalliseert in meerdere kleuren en door middel van spuiten op de wand wordt aangebracht. Deze manier van verven zorgt voor een heel leuk en speels effect. Het is geschikt voor bijna alle toepassingen en ruimten en wordt vaak, in combinatie met glasweefsel, gebruikt in ziekenhuizen, kantoren, hotels, scholen, bankgebouwen en tegenwoordig ook vaker in particuliere woningen. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden voor uw wanden.

Spaantechnieken/roltechnieken
Ook voor deze bijzonder exclusieve manier van verven kunt u natuurlijk bij Van Herk terecht. Door de verf op de muur te rollen en de bolletjes vervolgens te pletten met een spaan, krijgen uw muren een ‘satijnachtige marmer’ uitstraling in iedere door u gewenste kleur. Deze manier van verven is, na het aanbrengen van een transparante lak, ook uitermate geschikt voor natte ruimtes, zoals douches en toiletten en zelfs voor vloeren. Graag vertellen wij u meer over deze unieke verftechniek.

Sierpleister
Van Herk heeft veel ervaring in het werken met sierpleister. Sierpleister is een mineraal gebonden product, met een zeer fraaie, korrelige structuur. Er is keuze uit een korrelgrootte van 1 mm tot 3 mm, waarmee verrassende effecten zijn aan te brengen, zowel glad (spachtelputz) als ruw (granol). Sierpleister is te leveren in iedere gewenste kleur.

Wandafwerking

Diverse soorten coating, waaronder de normale betonverf, de 1 component en 2 componenten epoxy coatings en verftechnieken kunnen door Van Herk worden toegepast op uw garagevloer of industriële vloeren. Denk hierbij aan de spaan- of roltechniek. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het schilderen of oliën van uw houten vloeren.

Wilt u meer weten over wand- en vloerafwerking? Bel of mail gerust eens voor de mogelijkheden voor uw vloer.

Profiteer van de permanente BTW-regeling!

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

Nieuwste actie

Kleuradvies!

Onze ruime werkplaats in Epe beschikt over een moderne kleurmakerij. We mengen verf in elke kleur die u wenst! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij kunnen u in contact brengen met een kleuradviseuse. Zij helpt u de juiste kleur te kiezen waarin wij uw interieur of exterieur schilderen. Laat gratis een kleur- opname doen met onze kleurenscanner.